Навіщо додавати часник у квіткові горщики: корисна хитрість, про яку не всі знають

0
Навіщо додавати часник у квіткові горщики: корисна хитрість, про яку не всі знають
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник люблять багато хто. Все ж таки своїм смаком і ароматом такий продукт відмінно доповнює різні соуси, страви.

Також багато хто цінує його за корисні властивості, які добре впливають на імунітет.

Але допомагає часник підтримувати здоров’я не лише людині, а й рослинам. Досвідчені квітникарі з цієї причини кладуть часник у квіткові вазони.

  • Якщо хочеться, щоб рослини були міцними і красивими, достатньо двічі на місяць їх полити настоєм зі 100 грамів часнику і 10 літрів води. Настоювати такий розчин потрібно лише добу.
  • Якщо потрібно захистити кімнатні квіти від шкідників, але використовувати хімікати не хочеться, то тут також врятує часничний настій. Процес приготування трохи відрізняється від попереднього. Потрібно головку часнику залити літром окропу і настояти до охолодження. Перед поливом на три літри чистої води слід брати лише одну столову ложку такого засобу.
  • Також використовують часник для профілактики, щоб наситити рослини вітамінами та захистити від грибка. Для цього 200 г продукту слід подрібнити, залити 500 мл теплої води та наполягати шість днів. При поливі треба взяти лише одну столову ложку на два літри води.
попередня статтяЯк приготувати соус до макаронів за 5 хвилин
наступна статтяВафельниця не потрібна: як приготувати бельгійські вафлі на звичайній сковороді за кілька хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я