Як зробити, щоб масло з котлети по-київськи не витікало

0
Як зробити, щоб масло з котлети по-київськи не витікало
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це блюдо багато хто полюбляє. Таке ароматне і ніжне м’ясне частування завжди виграшно виглядає на будь-якому столі. Байдужих до хрустких і золотистих котлет вкрай мало. Але при цьому не кожна господарка-початківець готова братися за приготування котлети по-київськи.

Подробиці

Справа в тому, що не у всіх виходить зробити страву таким чином, щоб назовні не проступало масло, яке зазвичай кладеться як начинка для отримання цікавішого смаку.

Але досвідчені кулінари знають, що потрібний лише один додатковий компонент, який спростить процес приготування таких котлет. Йдеться про манку.

Її потрібно додати, щоб м’ясна маса вийшла щільнішою. При цьому важливо не переборщити із цим інгредієнтом. На один кілограм м’яса достатньо буде додати всього чотири столові ложки манної крупи.

Як приготувати котлети

Спочатку куряче філе потрібно перебити блендером. Потім у фарш слід додати яйце, вершки, сіль та манку. Все потрібно ретельно перемішати.

Як начинка потрібно взяти заморожену олію. Його можна змішати із зеленню, сушеним часником або іншими спеціями.

Перед відправкою котлет в духовку або на сковороду, треба заготівлю обваляти спочатку в борошні, потім занурити в суміш яйця з водою, потім у панірувальні сухарі. Після цього котлету необхідно знову опустити в яйце та знову в сухарі.

попередня статтяЩо треба з’їсти, щоб швидше заснути
наступна статтяНавіщо досвідчені дачники закопують старе відро посеред грядки
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я