...
ГоловнаЛайфстайлЯк доглядати за взуттям білого кольору

Як доглядати за взуттям білого кольору

Підпишіться на нас:

Біле взуття – це завжди гарно, але не дуже практично. Таке взуття швидко брудниться. І щоб воно мало гарний вигляд, треба постійно за ним доглядати.

Подробиці

Зазвичай біле взуття легко відіпрати мильним розчином, але якщо воно дуже забруднене, треба шукати інші засоби.

Вам знадобиться:

Столовий оцет, зубна паста, лимонний сік, харчова сода. Але перш ніж взятися за чистку, перевірте на маленькій діляночці, яка буде реакція на той чи інший засіб.

Візьміть посудину, налийте 200 мл води й розчиніть у ній столову ложку соди. Нанесіть на забруднене місце. Нехай висохне на взутті. Струсіть засохлий порошок за допомогою щітки. Цей спосіб підійде для шкіряного, текстильного та замшевого взуття.

Візьміть половинку лимона, видушіть з нього сік й розведіть у стакані води. Протріть цим розчином ваше взуття. Після цього промийте чистою водою.

Шкіряне взуття можна відчистити вазеліном. Візьміть вазелін на ватку й протріть забруднене місце. Бруд залишиться на ваті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...