...

Як смачно відварити рибу, щоб не зіпсувати бульйон

Підпишіться на нас:

Будемо дивитися правді в очі, але смак вареної риби люблять не всі. Важко сказати, чому так, бо уху та рибні супи переважно поїдають з превеликим задоволенням. Щоб риба була смачною, а бульйон вдалим, потрібно просто правильно все приготувати. Читайте далі в статті кулінарні поради, які допоможуть досягти смачного результату.

Подробиці

По можливості треба зберегти тушку риби та запобігти її розварюванню. Якщо вона розвалиться на шматочки, бульйон перестане бути прозорим. А таке стається через неправильне нарізування. Потрібно робити середні шматки. Закладати потрібно наприкінці приготування страви.

Якщо ви готуєте суп, спочатку потрібно довести до готовності основні інгредієнти (овочі). І потім вже додають рибу, бо вона швидко вариться. В цьому випадку і бульйон не буде каламутним, і риба збереже апетитну форму та текстуру.

Зверніть увагу на час приготування рибного бульйон. Він становить 20 хвилин. Якщо перетримати на вогні, смак від цього кращим не стане. Тож готуйте уважно та не довго. Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я