...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати бульйон гарного золотистого кольору: кулінарні поради

Як приготувати бульйон гарного золотистого кольору: кулінарні поради

Підпишіться на нас:

Від бульйону завжди очікують, що він був наваристий, ароматний та гарного кольору. Мутна рідина точно апетит не викликає. Варите ви з курки, кісток чи м’яса — ваш вибір. Пропонуємо універсальні поради, які допоможуть зварити бульйон дійсно привабливим та апетитним.

Подробиці

Є три продукти, які допоможуть досягти потрібного результату. В цьому переліку: цибулеве лушпиння, куркума та овочі. Не все з цього, звичайно, продукти, проте це другорядне питання.

Почнімо з лушпиння. Воно надасть неймовірно гарний золотистий колір. Половину жмені вкиньте в бульйон, відвариться, а потім треба процідити та варити улюблений суп.

Куркума має не менш ефективну дію. Спеція володіє натуральним пігментом для фарбування. Зовсім трохи куркуми та ваш бульйон набуде золотистого кольору.

Не забувайте про смакові додатки. Мова йде про цибулю, а не тільки лушпиння, а також про моркву та стебло селери. Колір, смак, аромат — ідеальне поєднання.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...