Анна Кошмал отримала негативні враження від візиту в Молдову через низку інцидентів з проросійськими громадянами

Анна Кошмал розповіла про неприємні враження від Молдови на своїй сторінці в мережі İnstagram. В Кишиневі українська акторка стикнулася з громадянами, які відкрито демонстрували зневагу та раділи російській агресії.

Анна Кошмал поверталася через Кишинів до України з відпочинку. В одному з інцидентів причиною негативу було небажання акторки розмовляти російською. Її за це висміяли. Також її називали акторкою з росії. Навіть в аеропорту довелося відчути знахабніле насміхання від працівниці, до якої Анна звернулась з питанням пошуку сумки.

Українська акторка зазначила, що з повагою до неї поставилася тільки дівчина на рецепції в готелі. Вона розмовляла англійською. Враження про Молдову зруйновані вщент, про що сказала в сторіз в İnstagram Анна Кошмал: «Мені б не хотілося по декількох людях судити всіх інших громадян цієї країни, але враження зіпсоване вщент».

Зі сторінки İnstagram Анни Кошмал

Пугачова Людмила
Пугачова Людмила
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я