Пшоняна каша більше не буде гірчити: кухарі розкрили “секрет”

0
Пшоняна каша більше не буде гірчити: кухарі розкрили
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пшоняна каша є чудовою стравою для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, тому що вона дуже корисна для організму. Склад продукту неймовірно багатий, що дозволяє захистити від багатьох захворювань та покращити зовнішній вигляд.

Однак пшоняна каша часто залишається без належної уваги, тому що приготувати її смачно виходить не у кожного кулінара. Основна проблема полягає в тому, що в гарнірі залишається відчутна гіркота, яка псує все враження про кашу. Але при використанні однієї простої хитрості можна запросто позбавитися цього недоліку.

Як же цього досягти

Спочатку робимо все по стандартному плану – перебираємо продукт, промиваємо і на 5-10 хвилин залишаємо в холодній воді. Це допоможе позбавитися від сміття та частинок пилу.

Тим часом варто поставити грітись чайник з водою.

Заливаємо пшоно водою, чекаємо пару хвилин і зливаємо рідину. Повторюємо процедуру, збільшуючи час ще на дві хвилини. Третій раз заливаємо крупу окропом і знову залишаємо на кілька хвилин.

Потім залишиться злити рідину і приступати до варіння звичним способом.

Ця проста хитрість допоможе приготувати ідеальну пшоняну кашу без натяку на гіркоту.

попередня статтяЯк доглядати помідори, щоб вони не тріскалися
наступна статтяЯк боротися зі стресом без пігулок
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я