...
ГоловнаКулінаріяЧотири інгредієнти з правильного харчування для смачних супів

Чотири інгредієнти з правильного харчування для смачних супів

Підпишіться на нас:

Перші страви готувати потрібно щодня. Це смачно та корисно, але іноді ідеї закінчуються. В цьому випадку можна запозичити ідеї з меню правильного харчування. Там є чотири продукти, які будь-який суп роблять набагато кращим, а ще кориснішим.

Подробиці

Стебло та корінь селери. В нас чомусь не дуже розповсюджена практика додавати її до супів. Потрібно змінювати цю тенденцію, бо вона заслуговує на увагу. Ароматно, смачно та корисно. До речі, в американських супах селера завжди є в ароматичній основі для бульйонів.

Шпинат. Найкраща зелень, яку тільки можна уявити. Користь та поживність гарантовані, але додавати зелені листочки потрібно наприкінці готування. Так ви точно збережете корисні речовини, зокрема, велику кількість заліза.

Сочевиця. Вона настільки корисна та багата на омега-3 та омега-6, що може конкурувати з рибою. Серед бобових сочевиця є беззаперечним лідером.

Кіноа. Якщо ви шукали повний спектр амінокислот, тоді кіноа вам точно потрібна. Можете додавати в будь-який суп. Не забувайте про овочі, щоб зберігати баланс смаку.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...