...
ГоловнаКулінаріяЯкі 5 секретів допоможуть зробити смак омлету цікавішим

Які 5 секретів допоможуть зробити смак омлету цікавішим

Підпишіться на нас:

Кожен знає ідеальний смак класичного омлету: у нього закохуються з першого разу у дитинстві. Однак у кулінарній майстерності завжди є чого прагнути, тому навіть традиційні страви завжди можна довести до нового рівня досконалості.

Подробиці

Дізнайтеся, які секрети допоможуть вам покращити смак омлету:

  1. Є один продукт, який не може зіпсувати жодної страви. Це твердий сир. Щоб поласувати ідеальним та смачним омлетом, його потрібно посипати тертим сиром та почекати, поки він розплавиться. Такий сніданок полюблять діти.
  2. Не варто боятися починати свій день із цибулі: якщо додати цей корисний овоч у омлет, то він не стане джерелом неприємного запаху з рота. А ось смак страви значно покращить.
  3. Найпростішим способом приготувати смачний та корисний омлет є додавання будь-яких видів зелені. Просто дрібно її наріжте та посипте готову страву.
  4. Хоч зараз і не сезон, але побалувати себе вітамінами можна. Варто додати в омлет нарізані помідори з болгарським перцем.
  5. Також можна окремо обсмажити бекон та порадувати себе дуже смачним, хоч і не зовсім корисним сніданком.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...