...
ГоловнаКулінаріяІз якого творогу потрібно готувати сирники

Із якого творогу потрібно готувати сирники

Підпишіться на нас:

Купуючи сир для сирників, кулінари-аматори зазвичай не витрачають багато часу. Прийнято вважати, що для приготування страви підійде будь-який сирний продукт.

Подробиці

Однак такий підхід не є правильним. Потрібно звертати увагу на такий показник, як жирність. Якщо помилитися з сиром, то сирники можуть вийти недостатньо м’якими та соковитими. Та й смак страви також розчарує гурмана.

Занадто жирний та вологий сир для сирників не підходить. Використовувати сухий та знежирений продукт теж не треба. Таким чином, бажано придбати кисломолочний продукт, на упаковці якого вказано жирність від 5 до 9%.

Також потрібно перевірити якість сирної маси. Вона повинна бути м’якою, свіжою і не являє собою сукупність занадто великих частинок.

Що робити, якщо сир «неправильний»

Недостатню жирність продукту досить легко виправити. Якщо сир відрізняється сухістю, то до нього треба додати трохи вершків.

Якщо маса, навпаки, є занадто м’якою, її потрібно загустити. У цьому допоможе борошно чи манна крупа.

Якщо сир має надмірну «кислинку», то на допомогу прийде цукровий пісок.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...