...
ГоловнаЗдоров'я5 найбезпечніших перекусів на ніч: вони не дадуть набрати вагу

5 найбезпечніших перекусів на ніч: вони не дадуть набрати вагу

Підпишіться на нас:

Думаєш, чим би заморити черв’яка перед самим відходом до сну? Відклади подалі печиво або бутерброди і заміни їх на ці безпечні для фігури перекушування.

Почуття голоду перед сном, мабуть, було у кожної. У ці моменти нас так і тягне наїстися чогось шкідливого. І добре б зриватися так тільки час від часу … Але якщо звести цей вечірній ритуал у звичку, то нічим хорошим для фігури це точно не обернеться. Спокійно вихід є завжди! Запам’ятай 5 найкорисніших варіантів перекусів на ніч, які точно не осядуть мертвим вантажем на талії.

Склянка кефіру

Один з найкращих варіантів перекушування, коли почуття голоду наздоганяє в самий невідповідний момент. Для фігури це безпечно: у жирному кефірі на 100 г міститься 56 ккал, а в легкому – всього 30.

Грейпфрут

Гірко-солодкий цитрус також не відкладеться в жир. Чому? Грейпфрут відноситься до продуктів з мінусової калорійністю. Це означає, що на перетравлення фрукта організм витрачає стільки ж калорій, що спочатку міститься в ньому.

Жменя сухофруктів

Але не більше! Це справжній порятунок для тих, кому перед сном хочеться чогось солоденького. 2-3 штуки кураги або чорносливу чудово замінять цукерки.

Один банан

Щоб розтягнути задоволення, краще розріж його на шматочки і довго смакуй кожен. Згодом голод змінить гнів на милість і відступить, давши тобі спокійно заснути.

Варені овочі

Їх ти можеш дозволити навіть цілу тарілку – головне, щоб вона була невеликою за розміром. Так ти обдуриш мозок черговим «повноцінним» прийомом їжі і вгамуєш нічний апетит.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...