Названі три помилки, які роблять при приготуванні супу

0
Названі три помилки, які роблять при приготуванні супу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Яких помилок не можна допускати, щоб з води, м’яса та овочів вийшов справді наваристий суп.

Подробиці

Перша помилка, яка псує смак супу, – це недостатня кількість води у каструлі. Навіть якщо плануєте варити густий суп, рідина має бути достатньою.

У процесі варіння супу вода виварюється, тому краще відразу закип’ятити цілу каструлю води, ніж потім доливати окріп в каструлю і псувати страву.

Друга часта помилка господарок – це закладка овочів у неправильному порядку.

Виявляється, класти овочі в каструлю потрібно у певній послідовності, тому що різним овочам потрібен різний час, щоб дійти готовності.

Наприклад, цибулю і моркву можна класти в один момент – вони варяться 10-12 хвилин, картоплю можна класти в каструлю за 10-15 хвилин до готовності супу, а ось горох або квасоля потрібно класти в каструлю відразу.

Третя помилка впливає на густоту та наваристість супу.

Щоб суп став густішим, не потрібно додавати побільше крупи та картоплі, потрібно додати ложку борошна, збиті яйця або ложку манки. Це надасть супу насиченості та густини.

Солити суп потрібно в середині або в кінці приготування, спеції також додають за 5-7 хвилин до готовності. Свіжа зелень кидається в суп перед подачею.

попередня статтяПопулярна стрижка, яку варто зробити вже зараз
наступна статтяЩо закопати під кущем смородини, щоб одержати “богатирські” ягоди
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я