...
ГоловнаКулінаріяСмачний десерт із шоколаду всього за 10 хвилин: простий рецепт

Смачний десерт із шоколаду всього за 10 хвилин: простий рецепт

Підпишіться на нас:

Звісно, що нам хочеться поласувати чимось смачним, проте магазинні смаколики далеко не найкращий варіант. Вони містять велику кількість цукру і незрозумілий склад з хімічними добавками та пальмовою олією. Дехто, звісно, лінується при думці про те, що їм потрібно займатися випічкою вдома: звичайні рецепти займають багато часу. Цей спосіб дозволить вам приготувати смачний десерт всього за 10 хвилин.

Які інгредієнти нам знадобляться:

  • 4 ложки борошна вищого гатунку;
  • 4 ложки цукру;
  • 3 ложки какао;
  • яйце;
  • щіпка розпушувача;
  • ванілін та трохи солі.

Починаємо саме приготування.

Спочатку ми маємо зробити сам бісквіт. Для цього з’єднуємо борошно, цукор, какао, розпушувач, ванілін та сіль. Збити все потрібно дуже добре.

Далі додаємо яйце і все ще раз збиваємо. Потім відправляємо тісто у контейнер і відправляємо в мікрохвильову піч на кілька хвилин. Потужність потрібно виставляти максимальну.

У цей час можна приготувати крем та прикрасу для нашого десерту. У блендері збити 1 середній банан із 4-5 ложками сметани.

Додаємо його на наш бісквіт. Зверху можна посипати кокосовою стружкою, тертим шоколадом, колотими горіхами та всім тим, що вам подобається.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...