...
ГоловнаКулінаріяГості будуть в захваті від цього салату з курячої печінки

Гості будуть в захваті від цього салату з курячої печінки

Підпишіться на нас:

Закуска та поживний салат — страва 2 в 1. Це дуже смачний варіант частування гостей. Готується з використанням курячої печінки. Вона ніжніша, ніж яловича. В поєднанні з рештою інгредієнтів — ідеальний формат салату.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряча печінка — 400 г;
  • свіжий салат — 200 г;
  • заморожена вишня — 100 г;
  • яблуко — 1 шт.;
  • бальзамічний оцет — 2 ст.л.;
  • олія;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Печінку обробіть та обсмажте на олії. Приблизно 4 хвилини, щоб не пересушити. Сіль та перець не забудьте про сіль та перець. Готову печінку наріжте соломкою.

Якщо вишня заморожена, потрібно почекати розмороження. Ягоди поставте потім в сотейнику на вогонь разом з бальзамічним оцтом. Проваріть протягом 5 хвилин. Дайте ягодам охолонути, щоб перемолоти блендером.

Яблуко треба почистити та нарізати тонкими брусками. Помийте салат та обсушіть, щоб не класти з вологою до решти інгредієнтів.

Отже, викладіть листя салату, зверху печінку та яблуко. Сіль та перець за смаком. Полийте вишневим соусом та подавайте до столу. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...