...
ГоловнаКулінаріяЯк визначити справжню ікру від підробки: простий та швидкий спосіб

Як визначити справжню ікру від підробки: простий та швидкий спосіб

Підпишіться на нас:

На полицях в магазині стільки поставлено банок з ікрою, що очі розбігаються. І дешева, і дорога, і безліч в середньому ціновому сегменті. Залишається тільки вгадувати, що з того всього дійсно їстівне.

Подробиці

В магазині ви не скуштуєте та не дізнаєтесь нічого путнього про ікру, яку купляєте. Перевірити справжність можна буде тільки вдома.

Покладіть трохи ікри в стопку чи склянку та налийте окріп. Повинен з’явитися білий колір. Вода стане каламутна, бо натуральний білок згорнеться.

Якщо вода залишилася прозорою, а на ній плавають трохи олійні плямки, перед вами підробка. Звичайно, прикро, якщо купляли за чималі кошти, але тепер ви знаєте спосіб дізнатися про оригінальність продукту.

Є ще один метод перевірки. Викладіть кілька ікринок на блюдце. Розчавіть їх ложкою. Капніть перекис на ці ікринки. Якщо справжні, вони побіліють, бо піде реакція з білкою. Якщо ні, будуть просто штучні ікринки в прозорому перекисі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...