5 варіантів заміни цукру в каві

0
5 варіантів заміни цукру в каві
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами.

Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього використовуватимуть не тільки мед, але ще корицю та ваніль.

Чим замінити цукор у каві

  1. У будь-якому кулінарному виробі та напої натуральним та корисним підсолоджувачем є мед. У поєднанні з корисними властивостями кавового напою, він зарядить додатковою енергією ваш сніданок.
  2. Кориця в каві змусить вас забути про те, що в чашку проситься ложка-друга цукору. До того ж кориця корисна для організму: вона нормалізує рівень цукру в крові, підтримує імунітет.
  3. Екстракт ванілі не такий корисний, як попередні варіанти, але й шкоди від нього немає. А ось смак кави вийде абсолютно приголомшливим.
  4. Какао-порошок урізноманітнить смак і аромат, підбадьорить і підвищить настрій, тому що какао належить до натуральних антидепресантів.
  5. Якщо є можливість розжитися натуральним кленовим сиропом, то можна зробити каву максимально корисною для здоров’я. До того ж смак напою приємно здивує.
попередня стаття7 помилок, які заважають вам схуднути
наступна статтяПричини неприємного запаху з рота і як його позбутися: розповідає стоматолог
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я