Слава Камінська називала ексколегу Віку Смеюху тупою, але привітала з днем народження

Гурт «НеАнгели» був відомий українським слухачам 15 років. У 2021 році він розпався, а між учасницями Славою Камінською та Вікою Смеюхою виник гучний конфлікт. Час іде, емоції можуть змінюватися. Саме на це натякнула Слава у своєму дописі в İnstagram, привітавши ексколегу з днем народження.

Нагадаємо, що конфлікт два роки тому виник, коли Віка розповіла про аб’юз зі сторони Слави. Іноді ситуації доходили навіть до кулаків. Руда учасниця не залишилася осторонь, назвавши колегу по сцені «тупою» та «без мізків». Зараз кути конфлікту згладжуються.

В привітальному дописі Слава Камінська написала:

«Випадковості не випадкові, так само як і люди в моєму житті. Грудень виявився надто іменинним. Я пам’ятаю, як говорила, коли ми з тобою були у сварці, Леону, який перебував ще в животі, народишся 13 грудня, віддам тебе Віці. Досі запитує, як ти! Емоції вщухають, часи змінюються, життя диктує нам свої умови, але я пам’ятаю лише найкраще. З днем народження тебе!»

Пугачова Людмила
Пугачова Людмила
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин