...
ГоловнаКулінаріяДля чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

Підпишіться на нас:

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату.

Подробиці

Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та викладіть в каструлю. Залийте окропом. Коли почнеться кипіння, злийте воду. Відправте картоплю на розігріту сковороду з олією.

Процедура проста, але цей лайфхак дає можливість позбавити картоплю від зайвого крохмалю. В результаті вона не буде злипатися.

Є ще один плюс від проведення цієї процедури. Менше крохмалю — більше користі. Отже, смажену картоплю можна їсти без докорів сумління.

І варто наголосити, що оброблена таким чином картопля значно швидше готується. А це суттєвий плюс, коли дуже хочеться їсти.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...