Як пом’якшити колючу тканину і зробити її ніжною

0
Як пом'якшити колючу тканину і зробити її ніжною
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Є думка, що ефект поколювання, який мають деякі види вовни, сприятливо впливає на здоров’я людини. Проте не всім подобається терпіти такий дискомфорт. Не кожна людина захоче носити гарну та якісну бавовняну річ, якщо вона виявиться колючою. Як домогтися того, щоб бавовняні речі стали м’якшими, ніжнішими і приємнішими на дотик. Для початку потрібно випрати речі різними способами, щоб зрозуміти, який із них працює.

Шампунь

Для прання виробів із бавовни використовуйте звичайний шампунь. Такі косметичні засоби добре пом’якшують бавовняні волокна.

Речі після делікатного прання шампунем стануть набагато м’якшими і перестануть колотися. Бонус – приємний запах тривалий час.

Гірчиця

Гірчичний порошок можна використовувати для прання вовняних речей. Береться 2 ст. ложки гірчиці і розчиняється в тазі гарячої води.

Розчин потрібно ретельно розмішати та можна опускати речі. Нехай лежать у воді із гірчицею 2-3 години. Потім речі можна пополоскати.

Гірчиця зробить м’якою тканиною, прибере всі неприємні запахи.

Оцет

Перевірений засіб, який пом’якшить будь-який вовняний одяг. Для досягнення потрібного ефекту прополощіть ваші речі в розчині, що складається з 1 ч. ложки оцту, 1 ч. ложки солі та 10 л. води.

попередня статтяЙогуртовий сніданок із полуницею, або домашнє морозиво
наступна статтяЯк змусити грошове дерево стрімко розростись
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я