...
ГоловнаЗдоров'яЦей один продукт має бути в холодильнику всіх, хто худне

Цей один продукт має бути в холодильнику всіх, хто худне

Підпишіться на нас:

Хочеш худнути швидко та без особливих зусиль? Тоді додай до раціону всього один простий продукт, з яким ти швидше досягнеш заповітної мети.

Правильне харчування та дефіцит калорій – основні два кити, на яких складається ефективне схуднення. Якщо ти вже почала готувати фігуру до початку купального сезону і зараз формуєш свій раціон на найближчий місяць, візьми до уваги це нещодавнє відкриття дієтологів.

Експерти наполягають, що кілограми будуть танути набагато швидше, якщо у твоєму холодильнику завжди буде один продукт — натуральний йогурт без добавок. Нещодавні дослідження показали, що люди, які їдять його на постійній основі, мають менший індекс маси тіла, обхват талії та відсоток жиру порівняно з тими, хто нехтує йогуртом.

На цьому достоїнства кисломолочного продукту не закінчуються. Йогурт допомагає не лише скинути до 5 кілограмів за короткий термін, а й утримувати нову вагу протягом тривалого часу. Він містить 2,7% молочного білка, менше 15% жирів та молочнокислі бактерії, які, крім усього іншого, корисні для здоров’я кишечника та мікрофлори організму.

При виборі йогурту у супермаркеті завжди звертай увагу на склад. Вибирай лише той продукт, у якому немає цукру, або він містить його у невеликій кількості. Вживайте йогурт як самостійну страву, так і з корисними добавками у вигляді горіхів, сезонних фруктів та ягід.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...