Закуска з яєць: весь “секрет” у маринаді

2
Закуска з яєць: весь
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Яйця для багатьох входять до базового набору продуктів, оскільки вони недорогі, легко готуються і мають приємний смак. Також у курячих яєць висока енергетична цінність і вони є відмінним джерелом білка. Найчастіше пані просто варять продукт, готують яєчню чи омлет. Але на основі яєць можна приготувати масу простих та незвичайних страв. Наприклад, їх можна замаринувати, перетворивши на апетитну закуску.

Як це зробити

Яйця насамперед потрібно відварити круто, охолодити у воді та почистити. Тим часом можна займатися маринадом. У каструлю добавляємо близько 750 мл чистої води, по столовій ложці солі та цукру, кілька горошин перцю, два-три лаврові листочки і таку ж кількість гвоздики.

Рідина має закипіти.

Після цього потрібно відправити одну подрібнену цибулину та буряк невеликого розміру. Коренеплід також потрібно нарізати, а не подрібнювати на тертці.

Готується суміш протягом 15 хвилин при помірному кипінні.

Залишитися вилити 100 мл уксусу, готувати кілька хвилин і вимкнути. Одержаний маринад слід остудити.

Візьміть 5 частинок часнику, розріжте їх на 2 частини і відправте в банку для приготування закуски. Слідом “вирушають” яйця. Після “відправляємо” цибулю з буряком та заливаємо отриманою ароматною сумішшю.

Цей рецепт розрахований на 6 курячих яєць стандартного розміру.

Банку потрібно закрити та залишити при кімнатній температурі на кілька годин. Потім відправляємо її до холодильника на 48 годин.

Чудова закуска готова.

попередня статтяЯка весняна зелень допоможе боротися з авітамінозом
наступна статтяЩо не можна прати разом з постільною білизною
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я