...

Не всі знають, що треба додати до ухи для кращого смаку та аромату

Підпишіться на нас:

Уху можна готувати на будь-який прийом їжі. Це не тільки страва для вогнища чи для вихідних днів. Якщо ви знаєте та любите рибний суп, тоді пропонуємо зробити його ще кращим.

Різні види риби

Так, уху можна готувати з різних видів риби. Від цього смак стане тільки кращим та насиченішим. Найсмачнішою ухою історики кулінарії вважають «білу», яку готують з судака, окуня, йоржа. На другому місці «чорна». Її готують з коропа, карася та краснопірки. Звичайно, варто пам’ятати про благородного лосося та осетра.

Забезпечення аромату

За це відповідає корінь петрушки. В процесі приготування бульйону додайте його. Максимально приємний смак та аромат гарантовано. Звичайно, це не виключає використання ароматної зелені наприкінці готування.

Масло

Буквально маленький шматочок дасть можливість посилити смак ухи, але не зробить її жирною. Збалансованість — найкраще слово, яке підходить для цього лайфхаку.

Алкоголь

В уху додають горілку. Стопка алкоголю не буде робити уху «п’яною». Якщо до цього часу ви ще пробували цей кулінарний лайфхак, тоді прийшов час. Ви будете здивовані, наскільки горілка покращує уху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я