...
ГоловнаЛайфстайлЯк доглядати за взуттям білого кольору

Як доглядати за взуттям білого кольору

Підпишіться на нас:

Біле взуття потребує правильного догляду. Щоб мати охайний вигляд, дбайте про свої кросівки. Особливо, якщо вони білого кольору. Розгляньмо у подробицях, як почистити таке взуття.

Подробиці

Якщо ваші біленькі кросівки забруднилися, спробуйте помити їх мильним розчином, якщо мило чи порошок не допоможе, тоді треба шукати підручні засоби, які є у вас вдома.

Вам знадобиться:

Столовий оцет, зубна паста, лимонний сік, харчова сода. Але перш ніж взятися за чистку, перевірте на маленькій діляночці, яка буде реакція на той чи інший засіб.

Візьміть посудину, налийте 200 мл води й розчиніть у ній столову ложку соди. Нанесіть на забруднене місце. Нехай висохне на взутті. Струсіть засохлий порошок за допомогою щітки. Цей спосіб підійде для шкіряного, текстильного та замшевого взуття.

Візьміть половинку лимона, видушіть з нього сік й розведіть у стакані води. Протріть цим розчином ваше взуття. Після цього промийте чистою водою.

Біле шкіряне взуття можна відчистити вазеліном. Візьміть вазелін на ватку й протріть забруднене місце.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

6 речей, які не можна купувати в мас-маркеті

Не ведися на низьку ціну — у мас-маркеті є одяг та аксесуари, які засмутять тебе швидше, ніж ти...

Як вибрати корм для вашого улюбленця

Правильний вибір корму для вашого улюбленця є одним з найважливіших аспектів догляду за твариною. Збалансоване харчування сприяє здоров'ю,...

Як досвідчені хазяйки відмивають пригорілий посуд рисом: дієвий спосіб

Навіть якщо ваш кулінарний досвід доволі вагомий, це зовсім не означає, що ви застраховані від дрібних неприємностей, наприклад,...

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...