...
ГоловнаЛайфстайлЧим полити грошове дерево, щоб зацвіло

Чим полити грошове дерево, щоб зацвіло

Підпишіться на нас:

Досвідчені квіткарі знають, що треба лише одна пігулка, яка є в кожного в аптечці й грошове дерево буде квітнути завжди. У багатьох ця рослина стоїть на підвіконні десятиліттями, але так і не квітне. У чому ж секрет?

Подробиці

Простимулювати цвітіння грошового дерева можна легко за допомогою звичайної таблетки ацетилсаліцилової кислоти або, як кажуть в народі – аспірину.

Пігулочку розчиняють у воді та поливають рослину. На 1 л рідини використовують 1 пігулку. Аспірин розтирають на порошок, а потім заливають теплою відстояною водою. Перед поливом слід переконатися, що пігулка повністю розчинилася. Перед використанням засобу ґрунт попередньо зволожують звичайною водою.

Крім поливу під корінь, дереву можна обробити також листочки. Але обприскувати рослину можна лише у теплому приміщенні. Крім того, розчин повинен розпорошуватися дрібними крапельками, як туман.

В іншому випадку буде більше шкоди, ніж користі. Використовувати розчин на основі аспірину можна не більше ніж 3 рази на місяць.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...