...
ГоловнаКулінаріяКоли готування в радість: 5 лайфхаків, які спростять вам життя

Коли готування в радість: 5 лайфхаків, які спростять вам життя

Підпишіться на нас:

На кухні іноді буває непросто: деякі страви виходять зовсім не такими, як нам того хотілося б.

Є кілька секретів, якими користуються професійні кухарі.

Подробиці

Візьміть ці лайфхаки на замітку:

  1. Цибулю і особливо часник не варто готувати про запас. Справа в тому, що вони неймовірно швидко втрачають свій звичний аромат, тому не варто чекати: додавайте їх у страву відразу після подрібнення.
  2. Сковорідку перед смаженням завжди потрібно розігрівати: це дозволяє страві рівномірно і швидко пропектися з двох боків.
  3. Мало хто знає про те, що залишки засмажки, що пригоріла, не варто викидати. Справа в тому, що вони можуть стати основою для соусу, якщо додати трохи води. Також вони з легкістю покращать смак будь-якого супу.
  4. Крім іншого, одним із секретних способів смаження є додавання цукру разом з іншими інгредієнтами: саме він відповідає за надання неймовірної та апетитної скоринки на будь-яких продуктах.
  5. Не забувайте про те, що смак спецій та пряних трав відкривається краще в тому випадку, якщо ви їх обсмажите кілька хвилин перед приготуванням.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...