...
ГоловнаКулінаріяКотлети для бургерів будуть ідеальні, якщо смажити за рекомендаціями шеф-кухаря

Котлети для бургерів будуть ідеальні, якщо смажити за рекомендаціями шеф-кухаря

Підпишіться на нас:

Соковитий, апетитний бургер може бути тільки тоді, коли в ньому ідеально посмажена котлета. І це не ті котлети, які готують до гарнірів. Це потрібно знати. Якщо ви хочете пограти у фастфуд на кухні, тоді скористайтеся порадами шеф-кухаря. Він точно знає, якою повинна бути ідеальна котлета.

Подробиці

Виберіть правильне м’ясо. Воно повинно бути з жирніших частин, бо бургерна котлета не терпить сухості. В її складі повинно бути не менше 20% жиру.

Фарш не солять. Перець додати за бажанням можна. Але краще всі спеції посипати безпосередньо перед викладенням на гриль.

Тепер треба правильно посмажити. Після викладення котлети на поверхню сковороди або гриль притисніть її лопаткою. щоб вона рівномірно смажилась.

В процесі приготування котлету треба перегортати не більше 4 разів. З кожної сторони смажать по 1,5 хвилини. Яйця, хліб та цибулю в бургерну котлету не додають.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...