В Лос-Анджелесі пройшла закрита церемонія прощання з Метью Перрі для близьких та друзів з серіалу Friends (фото)

0
В Лос-Анджелесі пройшла закрита церемонія прощання з Метью Перрі для близьких та друзів з серіалу Friends
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Церемонія прощання з Метью Перрі пройшла в Лос-Анджелесі 3 листопада. Вона була закрита. На ній були присутні батьки актора, вітчим та друзі з однойменного серіалу.

Всього на церемонії були присутні 20 людей. Видання Daily Mail повідомило деякі подробиці. Поховали Метью Перрі  на кладовищі Форест-Лоун навпроти студії Warner Bros, де протягом 10 сезонів знімався серіал «Друзі». Тут спочивають й інші відомі актори: Бастер Кітон, Керрі Фішер, Кларк Гейбл, Джимі Стюарт. Також тут похований Майкл Джексон та багато інших відомих людей.

На закритій церемоній були присутні: мати Метью Перрі — 84-річна Сюзанна Моррісон, батько —  82-річний батько Джон Перрі, вітчим — Кіт Моррісон, який ніс труну. Зокрема, були колеги та друзі, з якими знімалися в серіалі «Друзі»: Ліза Кудроу і Девід Швіммер, Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Метт Леблан.

Вхід на кладовище Форест-Лоун та прощальна процесія з Метью Перрі

попередня статтяСекрети приготування ресторанного супу з лисичками
наступна статтяЧи потрібно мити м’ясо перед приготуванням: думки розійшлися
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я