...
ГоловнаКулінаріяЯк окріп робить цибулю апетитнішою: кулінарні поради

Як окріп робить цибулю апетитнішою: кулінарні поради

Підпишіться на нас:

Багато страв не обходяться без цибулі. З однієї сторони приємна її хрусткість та трохи гострий присмак, але є виключення з правил. Цибуля не завжди радує приємним смаком та ароматом. Буває, що вона настільки ядерна, що після її обробки та споживання відчуваєш себе драконом. Побороти такі явища допоможе окріп.

Подробиці

Вам потрібен чайник з киплячою водою та друшляк. Покладіть туди нарізану цибулю та залийте окропом. Через кілька секунд промийте холодною водою. Тепер цибуля готова до споживання.

Окріп корисний для цибулі. Він вбиває бактерії з поверхні, якщо такі були. Отже, коренеплід стає безпечним для споживання.

В процесі гарячої обробки в цибулі зменшується кількість сульфідів. А вони є причиною рясного виділення сліз. Зокрема, неприємний смак та запах в роті також є їхньою роботою.

Перед використанням в салати, закуски та в інші страви обдавайте цибулю окропом. Смак стане приємним та не буде не різким.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...