Осіння випічка: гарбузова плачинда, що тане в роті

0
Осіння випічка: гарбузова плачинда, що тане в роті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Восени, коли дозрівають соковиті гарбузи, відкривається можливість створити неперевершені смакові шедеври – плачинди з начинкою з цих корисних овочів. Навіть ті, хто не є прибічниками гарбузів у раціоні, відчують спокусу скуштувати апетитні страви.

Подробиці

Для приготування тіста знадобляться наступні компоненти:

  • 0,5 л молока,
  • 100 г кефіру,
  • 1 чайна ложка соди,
  • 2 яйця,
  • 2 столові ложки олії,
  • 1 столова ложка вершкового масла,
  • 1-2 столові ложки сметани.

Сіль і цукор додаються на смак, а кількість борошна визначається так, щоб отримати м’яке, пластичне тісто. Цей дегустаційний шедевр повинен постояти принаймні одну годину для кращого схвалення смаку.

Почнемо з приготування начинки: треба натерти кабак на великій терці. Потім розкачуємо тонкі коржі, схожі на налисники, і рівномірно розподіляємо тертий кабак по поверхні. Посипаємо цукром та содою на кінчику ножа, а потім вміщуємо начинку всередину коржів. Готуємо на олії, ретельно розігрітій на сковорідці.

Готові плачинди обливаємо розтопленим вершковим маслом та невеликою кількістю меду, після чого складаємо одну на одну в глибокій мисці.

Ці ароматні осінні плачинди, що просто тануть у роті, точно сподобаються навіть найвибагливішим гурманам!

попередня статтяПравила, що забуває третина людей, які збирають горіхи
наступна статтяЯк зробити морилку для дерева в домашніх умовах
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я