У чому секрет пухких оладок: сніданок за 20 хвилин

0
У чому секрет пухких оладок: сніданок за 20 хвилин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ці млинчики в народі ласкаво називають «оладушки, оладки». Вони легкі в приготуванні, смачні та бюджетні. Для того, щоб спекти дві великі сковорідки оладок, потрібно всього 5 інгредієнтів і 20 хвилин часу.

Подробиці

У невелику миску вливаємо 1 стакан кефіру або кислого молока, додаємо 50-60 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, ¾ ч. л. соди. Ретельно розмішуємо до утворення піни. Після цього кидаємо дрібку солі й борошна стільки, щоб тісто було, як густа сметана. Ложкою розмішуємо суміш.

Зверніть увагу, що яєць у цьому рецепті немає. Саме вони «садять» тісто. А наше завдання – приготувати пухкі оладки.

На сковороду вливаємо олію (краще рафіновану). Коли вона добре розігріється, ложкою набираємо тісто і кладемо на сковорідку. Випікаємо на середньому вогні до рум’яності.

Готові оладки викладаємо на паперовий рушничок, щоб увібрав зайву олію. Подаємо зі сметаною, з повидлом, джемом, варенням. Млинчики пухкі, нежирні, м’які всередині та з хрумкою скоринкою зверху. Подобаються і дітям, і дорослим!

попередня статтяСпосіб зберігання часнику, про який мало хто знає
наступна статтяЩо робити, якщо почав псуватися часник
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я