Всього 1 чайна ложка цього інгредієнта допоможе зварити куряче філе ніжним та соковитим

0
Всього 1 чайна ложка цього інгредієнта допоможе зварити куряче філе ніжним та соковитим
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відварене куряче філе вважається дієтичним, але його не люблять через сухий смак. В переважній більшості його споживають з соусами та додають в салати, бо особливої насолоди від нього не отримаєш. Хіба заспокоювати себе дієтичністю та користю.

Курятина в процесі варіння може стати жорсткою через неправильно розморожене м’ясо або через надмірний час приготування. Спробуйте виправити ситуацію не тільки виправленням зазначених помилок, але й додаванням в бульйон одного інгредієнта. Шанси отримати смачніше філе значно підвищаться.

Подробиці

В воду, в якій буде варитися курка, додайте лимонний сік. Буквально 1 чайну ложку. І в цій рідині відваріть куряче філе.

Цей простий кулінарний лайфхак допоможе покращити м’якість курячого м’яса. Не переживайте за лимонний смак. Його не буде, бо в рідині буде всього 1 ч.л. Спробуйте та переконайтеся в дієвості лайфхака.

попередня статтяЧерез ці 4 помилки у фітнесі ти не худнеш
наступна статтяЯк зберігати квасолю, щоб долежала до нового урожаю: господині радять
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я