Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

0
Що додати до м'яса при запіканні, щоб воно було м'яким та соковитим
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування.

Які помилки треба усунути

Перед запіканням м’ясо треба ретельно очистити від зайвих плівок та сухожиль. Готувати варто не на максимальній температурі. До речі, для свинини вона має бути нижча, ніж для яловичини, приблизно на 15 градусів. Та й час запікання трохи різниться. Свинину переважно тримають на 20 хвилин менше. Це одна з найчастіших помилок, коли м’ясо перетримують в духовці та ще при високій температурі.

Секрет м’якого м’яса

Інгредієнт може здатися дивним, але кулінари рекомендують запікати разом з м’ясом бананову шкірку. Для початку натріть м’ясо сіллю та спеціями, а потім обгорніть банановими шкірками жовтою стороною догори. Щоб вона в процесі смаження не падала, можна прикріпити дерев’яними шпажками.

Можна також зробити іншим чином. Бананові шкірки викладають на дно деко чи форми, а зверху кладуть м’ясо. Так воно не пригорить, а стане соковитим та рум’яним.

попередня статтяСліди від кулькової ручки на одязі: як видалити забруднення
наступна статтяЯк видалити плями шоколаду без зайвих витрат на засоби для прання
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я