...
ГоловнаКулінаріяТри кроки до приготування ідеальних сирників: поради досвідчених господинь

Три кроки до приготування ідеальних сирників: поради досвідчених господинь

Підпишіться на нас:

Сирники — про них стільки всього сказано, що мало б виходити у всіх їх готувати. Але факти виглядають зовсім інакше. Не у всіх сирники смажаться ідеально з першого разу. Іноді вони розпадаються, виходять сухими або взагалі не хочуть нормально смажитися.

Сирники потребують уваги до деталей. Тільки в цьому випадку можна гарантувати апетитний результат. З цією метою пропонуємо вам дізнатися про три важливих моменти.

Як приготувати сирники

Найперше треба звернути увагу на якість домашнього сиру. Є різниця, де ви його берете. Буває, що з магазинного нічого не смажиться. Якщо попався неякісний, а в складі є крохмаль, то цей варіант сумнівний для приготування. На превеликий жаль, не всі виробники добросовісно ставляться до приготування кисломолочного продукту.

Другий момент пов’язаний з жирністю сиру. Від 5 до 15% — великий діапазон рекомендацій. Занадто жирний сир не підходить для сирників. В процесі смаження жир почне топитися, тож «красунчики» просто розлізуться по сковороді. Та й занадто знежирений сир теж не рекомендується брати, бо гумовий та сухий смак стане поганим сюрпризом.

Третій важливий момент — цукор. Він може зробити суміш для смаження занадто рідкою. Краще покласти менше цукру в самі сирники, а потім їх притрусити цукровою пудрою чи з’їсти з варенням чи згущеним молоком.

Немає нічого неможливого. Так і з сирниками. Вони будуть смачні, апетитні та гарні, якщо дотримуватись технології приготування.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...