...

Експерти назвали елемент, який допомагає відмовитись від солодкого

Підпишіться на нас:

За активацію вуглеводного обміну в організмі багато в чому відповідає концентрація хрому, дефіцит якого призводить до поганого засвоєння глюкози, падіння рівня енергії та бажання постійного підживлення, через що солодке поглинається людиною у надмірній кількості.

Подробиці

«При нестачі хрому завжди хочеться солодких та борошняних продуктів, проте вирішити проблему можна лише за тиждень. Через сім днів прийому добавки у ласунів відзначається послаблення бажання до поїдання вуглеводів, встановлення нормальних показників глюкози в крові, гальмування синтезу холестерину та жирних кислот»,
– повідомляють дієтологи.

Хром також позначається на чутливості клітин до інсуліну, що дозволяє засвоювати їм глюкозу у потрібній кількості, отримувати енергію, зберігати тонус організму та не відчувати нападів голоду. Ще добавка корисна для серцево-судинної та нервової систем.

Щоб дізнатися, чи потрібно приймати хром, при підвищеній любові до солодощів слід відвідати лікаря і здати кров. Якщо дефіцит підтвердиться, лікар призначить потрібну лікувальну дозу. Важливо, що надлишок хрому теж шкодить здоров’ю, тому бездумно приймати добавку не можна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я