...
ГоловнаКулінаріяІнгредієнт удвічі покращить смак борщу: порада досвідчених господинь

Інгредієнт удвічі покращить смак борщу: порада досвідчених господинь

Підпишіться на нас:

В кожної господині борщ найкращий. А ще він особливий та фірмовий. Про це ніхто і ніколи не буде сперечатися. Скільки господинь, стільки різних варіантів приготування та смаку улюбленої страви.

Борщ славиться своїм червоним кольором. За цим критерієм господині визначають, хто і як вміло готує популярну страву. Якщо він не достатньо червоний, то може й не такий смачний. Це все суб’єктивно, але про смак борщу не треба забувати.

Подробиці

Досвідчені господині знають один кулінарний лайфхак, який значно покращує смак борщу. Він настільки простий, що не віриться. Звичайно, кожен компонент борщу важливий, і вносить свій вклад в загальний смак.

Спробуйте покласти також в борщ ложку масла. Хтось може сказати, що в тому немає жодного сенсу. Проте вершкове масло робить смак більш насиченим, а ще покращує консистенцію. Вона стає одноріднішою.

Масло чудовим чином об’єднує смаки та компоненти. На стандартну каструлю цілком буде достатньо невеликого кубика масла. Покладіть за 5 хвилин до завершення приготування.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...