...
ГоловнаЛайфстайлЯк підготувати грядку для посадки озимого часнику

Як підготувати грядку для посадки озимого часнику

Підпишіться на нас:

Урожай з городу прибрали, можна готуватися до посадки озимого часнику.  Важливо не помилитися при цьому з вибором місця.

Подробиці

Де краще садити часник та як підготувати ґрунт

Всім відомо, що найкращими попередниками для часнику є бобові культури. Після гороху, бобів чи квасолі, часник дуже добре ростиме й родитиме.

Також можна зробити грядку для часнику після помідорів, картоплі чи болгарського перцю. Огірки, капуста, гарбуз та кабачки теж непогані попередники для часнику.

Не варто садити часник після картоплі, цибулі та баклажанів. Після самого ж часнику можна садити його не раніше ніж через 4 роки.

Виберіть сонячну ділянку з пухким некислим ґрунтом. Приберіть з грядки бур’яни, внесіть добриво. 10 кг перегною або компосту, 50 г суперфосфату, 30 г сульфату калію або 2 склянки деревної золи.  Свіжий гній вносити не можна. Після цього перекопайте ґрунт. Обробіть землю засобами проти грибкових захворювань.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...