Чим сполоснути волосся після миття, щоб воно стало здоровим і красивим

0
Чим сполоснути волосся після миття, щоб воно стало здоровим і красивим
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для того щоб волосся залишалося красивим і здоровим, за ним потрібно правильно доглядати. З давніх-давен жінки використовували відвари з трав і квітів, щоб шевелюра виглядала більш привабливо.

Натуральні засоби мають позитивний вплив на волосся, тому варто застосовувати таку практику і сьогодні. Завдяки цьому вже за 5-10 застосувань можна оцінити перші позитивні результати.

Чим варто обполіскувати волосся

Жасминовий відвар має потужний ефект, що очищає, який можна порівняти з пілінгами і скрабами. Якщо обполіскувати їм волосся хоча б раз на тиждень, то воно стане рости здоровішим і міцнішим.

Блондинкам варто звернути увагу на календулу, яка допомагає позбутися жовтизни. Також відвар із календули дозволяє ущільнити структуру волосся.

Відвар з базиліку може цілком замінити бальзам і кондиціонер: після його використання не важко розчісувати навіть найнеслухняніше волосся.

Експерти рекомендують звернути увагу на мати-й-мачуху в тому випадку, якщо у вас випадає волосся. Відвар рослини може стати додатковим компонентом для комплексного догляду.

Лаванда надає волоссю приємного аромату, а також надає заспокійливий ефект.

Якщо у вас тонке волосся, то надати їм пишність і об’єм можна за допомогою відвару розмарину.

Також не варто забувати і про традиційні трави – ромашку та кропиву. Їхній позитивний вплив на волосся переоцінити важко.

Як правильно застосувати відвар

Приготувати засіб для догляду просто. Потрібно в каструлі залити літром чистої води велику ложку рослинної сировини та варити на повільному вогні 10 хвилин.

Після цього потрібно процідити рідину та почекати. Коли відвар стане нормальної температури, його можна використовувати.

попередня статтяСтоматолог розповів про користь поцілунків для зубів
наступна статтяАстролог розповіла, яка дієта підходить різним знакам зодіаку
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я