...
ГоловнаЗдоров'яВажливий продукт в осінньому раціоні: він покриє нестачу вітаміну Д

Важливий продукт в осінньому раціоні: він покриє нестачу вітаміну Д

Підпишіться на нас:

Ось непомітно і настала осінь, яка з кожним днем потроху забиратиме у нас години світлового дня і дивуватиме примхами погоди. Щоб у період міжсезоння тебе не здолала нудьга, важливо всебічно себе підготувати.

Почати пропонуємо з раціону, яким можна легко компенсувати нестачу багатьох вітамінів та мікроелементів. Щоб уникнути втоми та апатії і завжди залишатися в хорошому настрої, важливо не допустити дефіциту вітаміну D. Його не дарма називають «вітаміном сонця», адже в літній період ми отримуємо його цілком природним шляхом.

Восени покрити недолік цього важливого для життя вітаміну можна за допомогою всього одного простого продукту. Мова про печінку тріски, яка, крім вітаміну D, багата ще й на вітаміни А, E, С і групи В.

На думку дієтологів, всього одна банка консервованої печінки тріски на всю сім’ю допомагає протистояти вірусним захворюванням і покращує настрій навіть у найгірші дні.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...

Чому ми відчуваємо втому після відпочинку на свіжому повітрі і як цього уникнути

Пара годин біля басейну — і вас уже хилить у сон, а якщо провести на свіжому повітрі всі...