...
ГоловнаКулінаріяНавіщо у фарш для котлет додають сиру картоплю

Навіщо у фарш для котлет додають сиру картоплю

Підпишіться на нас:

Досвідчені господині знають, що не варто готувати котлети виключно на м’ясі. За такого підходу страва вийде жорсткою. До того ж, “м’ясні” котлети рідко виходять пишними та соковитими. Навіщо додавати до складу фаршу для котлет сиру картоплю.

Подробиці

Якщо додати до складу інгредієнтів цей продукт, то котлети виходять дуже пишними. До того ж, картопля допомагає суттєво покращити смак м’яса. Страва виходить соковитою.

До речі, завдяки крохмалю, що входить до складу, такі котлети не розваляться під час смаження. Картопля може повністю замінити собою курячі яйця.

Як правильно додавати продукт

На стандартну порцію фаршу (півкіло м’яса) варто брати один великий коренеплід. Його можна подрібнити як за допомогою тертки, так і блендера.

Деякі господині позбавляються крохмалю, якщо картопля подрібнюється за допомогою терки. Його промивають під струменем холодної води, а потім віджимають. У такому разі в рецепт потрібно додати курячий білок.

Потім додають картоплю та цибулю у фарш, і після сіль, прянощі, часник.

Формуйте котлети, паніруйте та приступайте до смаження.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...