...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати червоний цибулевий соус

Як приготувати червоний цибулевий соус

Підпишіться на нас:

Такий цибулевий соус готують, щоб додавати при тушкуванні чи запікання м’яса. Також він добре підходить до котлет або биточків. Соус має два етапи приготування, бо цибулевий є похідним від основного червоного соусу. Тож розповідаємо як приготувати і той, і інший.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • цибуля — 2 шт.;
  • лимонний сік — 2 ст.л.;
  • масло — 1 ст.л.;
  • сіль, цукор — за смаком.

Як приготувати

Цибулю наріжте кільцями та обсмажте на маслі. До пасерованої цибулі додайте трохи лимонного соку, сіль та цукор. Припустіть до готовності та розведіть основним червоним соусом.

В кулінарії основний червоний соус також має сталу рецептуру. Якщо ви не знаєте як його готувати, тоді подаємо рецепт далі. Отже, для його приготування потрібно в сотейнику розігріти 2 ст.л. масла та спасерувати на ньому 2 ст.л. борошна. Має змінитися колір на світло-коричневий.

Пісдмажте на сковороді по корінь петрушки, селери та моркву (по 1 шт.). Додайте до них 2 ст.л. томатної пасти, розведіть бульйоном її трохи та тушкуйте 10 хвилин.

В борошно підсмажене, постійно помішуючи, влийте проціджений гарячий бульйон. Проваріть 20 хвилин, а тоді сюди додайте засмажку. Ще хвилин 15 потримайте на вогні. Сіль, перець, цукор — за смаком.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...