...
ГоловнаЛайфстайлШість найкращих сортів фуксій для вирощування в саду

Шість найкращих сортів фуксій для вирощування в саду

Підпишіться на нас:

Фуксії — витончені та привабливі рослини. Серед квітів-вазонків вони одні з найяскравіших. Вони можуть цвісти ціле літо та чудово себе почувають в тінистих місцях.

Квітникарі навіть колекціонують фуксії, бо їх існує безліч сортів, які відрізняються розмірами, забарвленням квітів, формою рослини. Є навіть штамбові дерева, а не тільки вазонки. Надзвичайно ефектно виглядають фуксії в кашпо зі звисаючими пагонами.

Найкращі сорти фуксій

Квітникарі проводили експерименти з вирощування близько 40 різних сортів. В результаті вони визначили шістку найкращих сортів. До переліку ввійшли такі:

  • Beacon
  • Eden Rock
  • Miniros
  • Shirley
  • Peggy
  • Diva Beacon

Beacon — один з найвідоміших сортів, який дуже добре себе зарекомендував. Eden Rock цвіте контрастними червоно-фіолетовими квітами. Miniros можна вирощувати на сонячних ділянках. Переливається ніжними кольорами.

Shirley невпинно цвіте навіть в спекотних літніх умовах. Сорт має червоно-білі квітки та дрібне листя. Сорт Peggy має прямі пагони, які стоять прямо, а квіти забарвлені  в яскраво кораловий колір з кремово-білими вінчиками. Diva Beacon демонструє пишне цвітіння з червоними квітами.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...