Зірка «Беверлі-Хіллз 90210» живе з п’ятьма дітьми в трейлері

0
Торі Спеллінг
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Артистка та її спадкоємці сушать одяг на вулиці і там же готують їжу.

Подробиці

Торі Спеллінг народилася в сім’ї медіамагната і виконала роль у підлітковому серіалі, який став культовим. Однак ніщо з цього не вберегло її від злиднів.

Влітку 2023 року в ЗМІ з’явилася інформація про те, що зірка серіалу Беверлі-Хіллз 90210 розлучається з чоловіком після 17 років шлюбу. Спочатку акторка разом із п’ятьма дітьми з’їхала до окремого будинку. Однак невдовзі їм довелося його покинути: з’ясувалося, що житло заражене спорами чорної плісняви. Потім родина переїхала до трейлера.

Зараз артистка зі спадкоємцями сушить одяг на вулиці і там готує їжу. Мати закликала дочок і синів ставитися до того, що відбувається, як до пригоди. Втім, дуже скоро у них можуть з’явитися нові засоби для існування.

Старший син Торі Спеллінг Ліам при досягненні повноліття має отримати спадок у десять мільйонів доларів. Ці гроші, напевно, допоможуть родині покращити житлові умови. Однак варто пам’ятати, що знаменитість завжди відрізнялася невмілим поводженням з грошима, що неодноразово призводило до банкрутства. А тому є ризик, що вона й тепер не проґавить шанс безглуздо витратити гроші.

попередня статтяЯк приготувати ароматне імбирне печиво
наступна статтяЯк заморозити базилік на зиму: господиням на замітку
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я