...
ГоловнаКраса5 випадків, коли чорний одяг краще не одягати

5 випадків, коли чорний одяг краще не одягати

Підпишіться на нас:

Чорний – улюблений колір багатьох дівчат. Ми одягаємо маленьку чорну сукню, коли хочемо справити незабутнє враження на побаченні, і витягуємо з шафи чорні штани, коли не хочеться довго думати над тим, у чому піти на роботу.

У популярності чорного є багато причин: він підходить до всього, він завжди доречний… Хоча стривай — виявляється, на думку стилістів, є п’ять ситуацій, для яких чорний одяг — табу чи просто поганий вибір!

Денні урочистості влітку

Хрестини, сімейні обіди, дівич-вечори, ювілеї – для всіх денних літніх заходів краще підходять легкі кольори. «Тяжкий чорний може виглядати недоречним під час веселого свята. Не любите світлі відтінки — подумайте про темно-синій чи сірий — вони більше відповідають таким випадкам», — каже стилістка Грейс Ван Клів.

Весілля

Ти напевно чула, що на весілля не можна одягати білі речі (якщо ти, звичайно, не наречена), але як щодо чорного?

«Не можна говорити про існування суворого правила, але весілля – це свято, і чорне в цьому випадку – не найкращий вибір. Світлі кольори та квіткові принти створюють романтичну атмосферу, до того ж у разі спеки вам буде комфортніше у такому одязі», — каже стилістка та коуч за іміджем Дана Лінч.

І, звичайно ж, ти можеш одягнути чорну сукню на весілля подруги, якщо дрес-код заходу передбачає використання саме цього кольору.

Літні свята на вулиці

Вся річ у спеці — всі знають, як добре чорний колір поглинає сонячне проміння. Так що в цьому випадку справа не в атмосфері торжества, а в практичності: як пояснює творець сайту про фешн-тренди Ана Робертс, чорний аутфіт загрожує дискомфортом або навіть перегрівом. До того ж темні кольори приваблюють комах, що може створити тобі додаткові незручності.

Похорон

Здивована? Але, пояснює Ван Клів, похорон не обов’язково має на увазі одяг чорного кольору — достатньо буде темного непомітного відтінку синього, фіолетового, бордового, сірого чи коричневого. За словами стилістки, обираючи речі, треба керуватися здоровим глуздом — наприклад, якщо ти знаєш, що родичі покійного — консервативні люди, то краще віддати перевагу чорному кольору.

Співбесіда

Чорний може здатися чудовим вибором для зустрічі з потенційним роботодавцем – адже він чудово вписується у діловий дрес-код. Проте стилістка Ерін Х’юстон вважає, що це не той варіант, який допоможе одержати робоче місце.

«Ваша мета — виділитися з натовпу, тому використовуйте інші нейтральні кольори, коли йдеться про консервативні компанії, і навіть яскраві, якщо в організації цінують креативність. Це підвищує шанси, що вас запам’ятають», — каже Х’юстон.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Експерт розповіла, як включити оливкову олію до своєї б’юті-рутини

Експерт у галузі охорони здоров'я Кері Мадормо розповіла, як це зробити, порталу VeryWellHealth: «Оливкова олія багата на корисні вітаміни,...

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...