5 помилок, як не потрібно носити футболку

Підпишись на нас:

Холодною зимою ми носимо футболку як нижній додатковий шар, навесні та влітку «витягуємо» її назовні. Це фундамент образу – необхідна річ, до вибору якої потрібно підійти відповідно.

Ми так часто обговорюємо різні тренди, принти, акценти, фурнітуру та аксесуари — це, безумовно, важливо. Але не забувайте про те, що головне – це база. Неякісною старомодною футболкою можна зіпсувати образ за лічені секунди. Щоб уникнути такого конфузу, згадай про кілька актуальних правил — перераховуємо всі пункти шпаргалки, які стануть вам у нагоді в теплий сезон.

Щільний матеріал

Футболку вибираємо із якісного щільного матеріалу. Нам не потрібна синтетика, хай краще буде бавовна. Звичайно, ніхто не забороняє носити речі, що просвічують – стрітстайл-блогери, наприклад, зараз масово вигулюють прозорі лонгсліви і блузи, демонструючи ефектні бра. Але з футболкою така витівка навряд чи спрацює. Вона швидше задушить тебе у своїх обіймах і, якщо матеріал тонкий, продемонструє по секрету всьому світу твою спідню білизну.

Обтягуючий фасон

Плавне продовження 1-го пункту – краще уникай екстраобтягуючих варіантів. Розуміємо, іноді хочеться показати наявність талії. Але повір, навіть із найідеальнішою фігурою така футболка може зіграти злий жарт – розпочнеться всесвітній складковий з’їзд. У центрі уваги – зони пахв, рук, спини, живота. Крім того, випирають груди. Тому вибирай більш вільні варіанти, в них ти почуватимешся впевненіше.

В довжину

Правильний фасон футболки здатний приховати недоліки фігури та витягнути силует. Шукай не так широкі, як довгі оверсайз-моделі. Такий крій як би згладжує фігуру, додаючи зростання. Але тут, як і в усьому, треба знати міру. Занадто великий безформний балахон краще не вдягати на вихід, а залишити для домашньої рутини.

Мінус шия

Коли полюватимеш за ідеальною футболкою, візьми на приціл модель з ширшим вирізом. Кругла висока горловина жадібно з’їдає шию, не залишаючи їй шансу. U або V-подібні вирізи виглядають більш виграшно.

Помірна недбалість

Нам загалом подобається тенденція створення образів «без проблем». Коли не потрібно годинами вигадувати look і гадати на кавовій гущі вдалу комбінацію компонентів. Тим більше це досить зручно. Навіть якщо ти погано погладила футболку – все можна списати на тренд.

Все, звичайно, добре, але давай не впадатимемо в крайнощі. Пам’ятай про загальну акуратність – у всьому має бути баланс.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...

Кулінарні правила, щоб смажена печінка була м’якою

Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона...

Яких помилок допускаються городники під час поливу

Поливання насаджень – необхідна дія, особливо влітку. Але неправильним...

Сніданок з категорії правильного харчування: смузі з апельсинів та зеленої гречки

Почати ранок можна з легкого та дуже незвичайного сніданку,...

Шоумен Олексій Суханов не зміг оновити дані в ТЦК з вагомої причини

Вимога оновити дані стосується всіх, незалежно від професійної діяльності....