...
ГоловнаКулінаріяЯкий кефір не варто використовувати для приготування оладок

Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

Підпишіться на нас:

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися.

Вибір кефіру

Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що він має взаємодіяти з содою. Не кожен підійде. Буває, що в тісто для оладок виливають напій, який зовсім нещодавно дістали з холодильника. І в цьому полягає помилка. Він — холодний. В результаті помилки тісто виходить не тої консистенції, що потрібно.

Кефір потрібен кімнатної температури. Заздалегідь дістаньте його з холодильника, тоді все вийде. Якщо ви поспішаєте, можна просто підігріти його.

При використанні теплого кефіру оладки вийдуть пухкі та м’які. Всі будуть задоволені та щасливі посмакувати улюблену страву. Смачного!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...