Чому не можна пити багато води, якщо є друге підборіддя: неочевидне вирішення проблеми

0
Чому не можна пити багато води, якщо є друге підборіддя: неочевидне вирішення проблеми
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Подвійне підборіддя може розвиватися навіть за відсутності зайвої ваги, адже на опущення тканин обличчя впливає безліч факторів. У тому числі недотримання правильного питного режиму.

Усі ми знаємо про необхідність контролю щоденного споживання рідини, а також про те, що в ідеалі потрібно випивати близько 2 літрів води протягом дня. Через водний дефіцит погіршуються обмінні процеси в організмі, що загрожує підвищенням апетиту і безліччю неприємних проблем: від випадання волосся та розвитку целюліту до регулярних запорів та погіршення кровообігу.

Проте багато хто не враховує, що правильний питний режим має на увазі саме регулярне та розмірене споживання рідини. Якщо протягом дня забувати про воду і пити лише чай та каву, а ввечері намагатися «нагнати» норму, користі від води буде набагато менше. А ось ймовірність появи набряків та нічних походів у туалет, що порушують сон, тим часом помітно зростає.

Набряки неприємні самі по собі, адже через них ми виглядаємо втомлено і старші за реальний вік. Однак крім моментального впливу на зовнішність набряклість має підступний накопичувальний ефект: тканини, перевантажені водою, легше піддаються гравітації і швидше опускаються.

Регулярні набряки – одна з причин порушення овалу обличчя та формування другого підборіддя.

Звичайно, не варто недооцінювати вплив порушень постави та можливу наявність зайвих кілограмів. Проте, за статистикою, всі ці проблеми зазвичай проявляються разом і посилюють звучання один одного. Саме тому фахівці радять не заплющувати очі на появу набряків і комплексно дбати про свою зовнішність. Тоді можна не боятися ні вираженого подвійного підборіддя, ні розвитку целюліту!

Крім дотримання розміреного споживання води при профілактиці набряків буде корисно їсти менше цукру, солі та шкідливих жирів, а також працювати з м’язовими затискачами – ще однією поширеною причиною розвитку набряклості. Поліпшити обмінні процеси та прибрати затискачі допомагають регулярні фізичні навантаження, а також процедури для покращення мікроциркуляції: на зразок масажу, контрастного душу або розминки з МФР-роликом.

попередня статтяЯк правильно солити м’ясо для шашлику: 90% припускаються помилок
наступна статтяНайлінивіший рецепт лінивих вареників
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я