5 продуктів для сніданку, які розщеплюють жир і допомагають худнути

Підпишись на нас:

Важливість сніданку неможливо переоцінити: особливо з огляду на те, що ранковий прийом їжі впливає на апетит протягом усього дня. Щоб відчувати довге насичення, а заразом покращувати метаболізм і худнути, фахівці рекомендують включати на сніданок наступні продукти.

Існує безліч думок щодо того, яким має бути ідеальний сніданок. Одні експерти рекомендують робити ставку на білково-жирові сніданки, інші — замінювати перший прийом їжі чашкою кави та ягодами. Треті вважають, що в першій половині дня можна їсти все: головне — надвечір встигнути взяти себе в руки.

Як завжди, істина знаходиться десь посередині. Корисні жири та білки повинні бути основою сніданку. Але про клітковину та пробіотики теж не варто забувати!

А ще можна зробити ставку на продукти, які допомагають спалювати жир та покращувати метаболізм. У багатьох з них теж досить білка – так само як і інших корисних ранкових нутрієнтів.

Зелений чай

Хто б що не казав, а ранок краще починати із чашки зеленого чаю, а не з кави. По-перше, цей напій краще поєднується з іншими продуктами і не перешкоджає засвоєнню вітамінів та білків. А по-друге, у зеленому чаї багато антиоксидантів, які знижують рівень холестерину та впливають на накопичення підшкірного жиру.

Імбир

Якщо до чашки зеленого чаю додати трохи тертого або порошкового імбиру, тонізуючий ефект напою значно підвищиться. При цьому імбир не тільки покращує метаболізм, але й допомагає покращити перетравлення їжі – щоб запобігти здуттю та іншим неприємним симптомам у травному тракті.

Яйця

Яйця – чудове джерело вітамінів та амінокислот. Незважаючи на невисоку калорійність, у яйцях міститься багато білка, споживання якого прискорює схуднення та дарує довге почуття ситості. До речі, яйця можна їсти і на ніч – якщо розігрався апетит і хочеться погасити його максимально невинним способом.

Грецький йогурт

Великий вміст пробіотиків та білка – не єдині переваги грецького йогурту. Що важливо, на його основі можна приготувати як солодкі, так і ситні сніданки. Адже саме здорова різноманітність допомагає не зриватися на шкідливі смаколики!

Авокадо

Корисні жири та ударна доза клітковини в авокадо виступають як головні компоненти активного жироспалювання. Дослідження показують, що особливо корисно їсти авокадо при надлишку вісцерального жиру – того самого, що накопичується в районі живота.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Букмекери назвали ймовірне місце, яке займе Україна у фіналі пісенного конкурсу «Євробачення 2024»

Сьогодні, 7 травня, розпочинається пісенний конкурс «Євробачення 2024». Нагадаємо,...

У жінки з закладеним носом знайшли сотні личинок в обох ніздрях

Жінка з північного Таїланду була шокована, виявивши сотні личинок,...

Визначено найкращий рецепт ганаша «Снікерс» для мигдалевих макарунів

Печиво Macaron стало не тільки французьким кондитерським хітом, але...

Правила італійського макіяжу: як виглядати розкішно, витративши на збори лише 10 хвилин

У різних країнах різні традиції мейку, але по всьому...

М’ясо запечене з овочами в духовці на кожен день

Швидка та нескладна друга страва на кожен день! М'ясо...

Що посадити поряд із солодким перцем: агрономи назвали найкращі варіанти

Багато хто знає, що сусідство різних культур на ділянці...

Як приготувати ідеальну підливу: названі головні тонкощі

Для тих, хто дуже полюбляє тефтелі і котлети завжди...

5 вітамінів, які необхідні тим, хто активно займається спортом

Займатися спортом – добре, казали вони. Але не попереджали,...