Тренування, які змусять тебе спалити найбільше калорій і допоможуть швидко схуднути

Підпишись на нас:

Коли стоїть завдання схуднути, важливо підтримувати певний ритм руху та спалювати більше калорій, ніж споживаєш. Не всім подобається ходити в спортзал на одноманітні тренування, тому ми зібрали спортивні активності, які справді хороші при боротьбі із зайвою вагою. І головне — ти можеш чергувати їх чи вибрати щось одне, адже головне — займатися постійно та отримувати задоволення.

Найпопулярнішими тренуваннями для тих, хто худне, залишаються біг і ходьба, але не можна сказати, що це ідеальні варіанти. Так, для початку вони можуть бути непогані, але ходьба не дасть швидкого та вираженого результату, а біг може завдати шкоди колінам. Тому є кілька альтернатив.

Плавання. Ця фізична активність змушує тіло рухатися, долаючи опір, що допомагає спалювати жир та нарощувати м’язи. А вони метаболічно активніші, ніж жир, це означає, що м’язи спалюють більше калорій у стані спокою. Найбільш енергетично витратні стилі — батерфляй і брас, але й плавання вільним стилем може допомогти спалити до 400 калорій за 30 хвилин.

Баскетбол. Баскетбол поєднує в собі стрибкові рухи та тренування з обтяженнями, що робить його чудовим тренуванням для всього тіла. Крім того, що він допоможе тобі скинути небажану вагу, цей вид спорту також підніме настрій, зміцнить здоров’я кісток, знизить стрес, покращить координацію та рівновагу та зміцнить серце. Спалює близько 300 калорій за півгодини.

Зумба. Для тих, хто шукає веселі групові вправи, зумба може стати чудовим варіантом для схуднення. Звичайно, це не спорт як такий, а скоріше аеробний високоінтенсивний тип тренування, який включає складні рухи з групою інших однодумців. Можна спалити до 700 калорій за годину.

Сайклінг. Це групові тренування на велотренажерах, які стали дуже популярними останнім часом. Їзда на стаціонарному велосипеді дозволяє покращити загальну фізичну форму та дає можливість скинути до 300 калорій за 30 хвилин.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Мойва тушкована з цибулею на сковороді: швидко та смачно

Швидка та смачна страва для повсякденного меню! Мойва тушкована...

Навіщо класти в злив ванни канцелярську гумку: цікавий лайфхак

Мабуть, будь-якій довговолосій красуні доводилося стикатися з такою неприємністю,...

Найпростіший і доступний холодний суп на кефірі

Найпростіший і доступний, нашвидкуруч, корисно та смачно! Холодний суп...

Вірні ознаки того, що мозок старіє швидше, ніж тіло

У дорослішанні багато плюсів (можна купити і наодинці з'їсти...

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...