...
ГоловнаЛайфстайлТроянди люблять ці добрива: що внести весною в ґрунт для активного росту

Троянди люблять ці добрива: що внести весною в ґрунт для активного росту

Підпишіться на нас:

Для троянд та трояндових кущів, штамбових культур важливими є добрива. Вони потрібні для активного розвитку зеленої маси, утворення бутонів та цвітіння, стійкості імунітету до хвороб та грибкових патологій.

Весняне внесення добрив потрібне трояндам в обов’язковому порядку, як і іншим рослинам. Використовуйте органіку, яка дасть трояндам необхідну порцію весняного азоту.

Які добрива потрібні трояндам

Органічні добрива потрібні не лише для покращення росту рослини. Ще один важливий   фактор — позитивний вплив на структуру ґрунту. Серед таких органічних добрив:

  • біогумус;
  • компост;
  • гній;
  • пташиний послід;
  • зола;
  • трав’янисті настої.

Зверніть увагу на деякі нюанси. Заборонено під троянди вносити свіжий гній. Він має бути тільки перепрівший. Компост можна використовувати не лише у вигляді весняного добрива, але й як засіб для мульчування.

Біогумус є саме тим засобом, яке суттєво покращує структуру та якість ґрунту, відновлює родючість. При використанні пташиного посліду треба пам’ятати, що його треба сильно розводити. При великій концентрації можна попалити кореневу систему.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...