Салат буде добре рости, якщо його підживити потрібними добривами

0
Салат на грядках
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зелені на столі має бути вдосталь. А для цього потрібно її виростити. Салат — улюбленець на грядках. З нього вийде зібрати гарний врожай, якщо вчасно підживити правильними для нього добривами. Про них читайте далі у статті.

Добрива для салату

Перед посадкою салату потрібно внести в ґрунт кальцієво-аміачну селітру. Це допоможе наситити його азотом. А з осені рекомендується використовувати при перекопуванні гній або компост, в якому має бути торф, рідина від гною, рослинні залишки. Розрахунок кількості складає 4-5 кг на 1 кв.м.

Серед добрив можна також обрати суперфосфат 3-5% та пташиний послід. Нітрофоску використовують у кількості 60-70 г на 1 кв.м.

Головне правило для салату полягає в тому, що фосфорно-калійні добрива вносять восени, а азотні — весною.

Потрібно пам’ятати, що для салату важливими є не лише добрива, але й регулярний полив. Можна облаштувати крапельний полив. Салат не любить пересихання ґрунту, але й надмірного зволоження також не треба робити.

Нехай салат на ваших грядках росте рясно. Головне — вчасно вносити потрібні добрива та поливати. Всім гарних врожаїв!

попередня статтяЯк приготувати імбирні цукати — корисні солодощі замість цукерок
наступна статтяЯскраві та смачні цукати з моркви — про цукерки можна буде забути
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я